ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Απέχοντας λίγες μόλις ώρες από την Αθήνα, για πολλούς η Ύδρα είναι το ιδανικό νησί του Σαββατοκύριακου κι όμως δύο μέρες δεν αρκούν για να βιώσει κάποιος, στο σύνολό τους, τις εμπειρίες που προσφέρει το νησί. Αν και μικρή σε έκταση η Ύδρα μπορεί να σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις, αρκεί να το θελήσετε!

 

Ιστορική περιήγηση στην πόλη

Με τόσο ένδοξη ιστορία και μια πορεία, εδώ και χρόνια, συνυφασμένη με το χώρο της τέχνης, η Ύδρα στεγάζει πολλούς και ιδιαίτερους πολιτιστικούς θησαυρούς και έργα τέχνης. Για όσους λοιπόν διψούν για γνώση, μια ξενάγηση στους σημαντικότερους πολιτιστικούς χώρους του νησιού θα σας συναρπάσει!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

https://www.hydraview.gr/hydrawalkingtours/

https://www.hydraview.gr/idrousa/

 

Βόλτα με τα άλογα

Αφού επιλέξατε ένα προορισμό που αποκλείει τα τροχοφόρα, τι πιο συναρπαστικό από το να καλύψετε το «κενό» με άλογα! Απολαύστε μικρές διαδρομές κατά μήκος της ακτογραμμής με κατεύθυνση κάποιον οικισμό ή λίγο μεγαλύτερες προς το ορεινό τμήμα του νησιού. Εκεί στο απαράμιλλης γοητείας φυσικό τοπίο, τα ομορφότερα μοναστήρια και ξωκλήσια του νησιού, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

https://www.hydraview.gr/harriets-horses/

https://www.hydraview.gr/argyris-horses/

 

Θαλάσσιες περιηγήσεις

Ότι πιο ελκυστικό έχει να σου χαρίσει ένα νησί είναι το γαλάζιο της θάλασσάς και το γαλήνιο πήγαινε-έλα μιας βαρκάδας! Ανακαλύψτε τις κρυμμένες ακρογιαλιές του νησιού και χαρίστε στον εαυτό σας λίγες στιγμές χαλάρωσης, ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα συντροφιά με απαλή μουσική και ένα ποτήρι κρασί!
Γνωρίστε τις κρυφές και απίστευτα όμορφες παραλίες του νησιού μας, ταξιδεύοντας με την άνεση και τις άριστες παροχές του σκάφους μας, απολαμβάνοντας τη θάλασσα με δραστηριότητες που θα σας μείνουν αλησμόνητες.

https://www.hydraview.gr/music-boat/

https://www.hydraview.gr/hydra-sea-taxi-despina/

https://www.hydraview.gr/neso-water-taxi/

 

Πεζοπορίας

Απλή αλλά συναρπαστική εμπειρία, με τη βοήθεια οδηγού, σας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψετε τις φυσικές ομορφιές και τα μυστικά του νησιού, πέρα από τον οικισμό.

 

Κατάδυση

Όπως η στεριά, έτσι και η θάλασσα κρύβει τα μυστικά της! Για τους λάτρεις λοιπόν του υγρού στοιχείου μια περιπλάνηση στον βυθό του Αργοσαρωνικού είναι απαραίτητη!

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες πραγματοποιούντε οργανωμένα από επαγγελματίες του εκάστοτε αντικειμένου.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στο τουριστικό πρακτορείο: www.hydra4you.gr

https://www.hydraview.gr/hydra-diving-center/